avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident si asigurari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident si asigurari

Buna ziua.As dori sa stiu daca asigurarea RCA plateste (acopera ) spitalizarea in cazul vatamarilor corporale din culpa cu 24 de zile de spitalizare si in ce cuantum ?
Cel mai recent răspuns: adinaciosescu , utilizator 16:30, 23 August 2012
Multumesc pentru raspuns.
Mentionez ca tirul era in spatele meu cu aproximativ 200 m,asigurandu-ma in oglinda nu l-am vazut ca era in depasire fiind probabil in unghiul mort.Portiunea de drum era cu regim de 50 km/h,iar portiunea de franare a motocicletei urma vizibila pe sosea a fost de 33 m.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
adinaciosescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare de persoane Lucianhublea Lucianhublea Bună ziua, Am fost implicat vineri, 3.10.2014, într-un accident rutier cu vătămare de persoane persoane si as dori sa știu cum sa procedez mai ... (vezi toată discuția)
Accident de masina cocisdaniel cocisdaniel in data de 3.05.2011 , ma deplasam cu masina in orasul Dej, Jud Cluj, din directia de mers Cluj-Dej. La intrare in orasul Dej, Exista o trecere de cale ferata ... (vezi toată discuția)