avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... vreau sa angajez o persoana din somaj
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

vreau sa angajez o persoana din somaj

ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 12:35, 24 August 2012
Mergeti la Agentia de Somaj de care apartine localitatea sau sectorul . Daca angajati un somer in varsta de peste 45 ani inregistrat in evidenta agentiei,beneficiati de anumite facilitati,prevazute de art.85 din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca,cu modificarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic oug 30/2020 mdurus78 mdurus78 Se poate cumula somaj tehnic cu subventia (Măsura de stimulare a angajatorilor conform art.85 alin.(1) din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor ... (vezi toată discuția)
Am peste 45 de ani și sunt studentă la o universitate de stat. ... Crinistela Crinistela Am peste 45 de ani și sunt studentă la zi la o universitate de stat. Aș avea nevoie să mă angajez part-time, începând din luna noiembrie. Potențialul ... (vezi toată discuția)
Somer neindemnizat eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa intreb,in cazul unui somer neindemnizat,daca o societate care urmeaza sa-l angajeze,beneficiaza din partea statului de anumite ... (vezi toată discuția)