ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

enen 
	    	Utilizator

enen 
	    	Utilizator	    

enen, utilizator
 enen, utilizator 	
			 elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

enen 
	    	Utilizator

enen 
	    	Utilizator	    

Daca asociatia de proprietari viitoare care se doreste a fi infiintata va fi compusa din 2 scari, atunci ea va constitui un tot, deci este nevoie de 50% +1 din totalul de proprietari din cele 2 scari.
Totusi, e bine sa vedeti daca la una din scari sunt mai multi "impotriva" decat "pentru", e bine sa evitati o asemenea constructie juridica si sa va limitati la cei care cu adevarat vor sa se separe din asociatia mama, pe o singura scara. E bine sa cantariti bine acest aspect pentru buna functionare a asociatiei in viitor.
 Danafla	                   

Cu doi ani in urma,pe blocul meu s-a inceput o mansardare la care nu mi-am dat acordul. Sunt singurul locatar de pe scara care centrala de apartament,aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    Danafla	                   

Cu doi ani in urma,pe blocul meu s-a inceput o mansardare la care nu mi-am dat acordul. Sunt singurul locatar de pe scara care centrala de apartament,aceasta ... (vezi toată discuția)

DanielGavra	                   

Buna ziua
Am achizitionat un apartament intrun complex residential format din 4 blocuri acum trebuie sa infintam asociatia de proprietari dar am vrea sa o ... (vezi toată discuția)
	                    DanielGavra	                   

Buna ziua
Am achizitionat un apartament intrun complex residential format din 4 blocuri acum trebuie sa infintam asociatia de proprietari dar am vrea sa o ... (vezi toată discuția)

mirelahanganu	                   

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca cumva este ilegal sa faci asociatie de proprietari pe un singur tronson dintr0un bloc cu 5 tronsoane. Adica blocul ... (vezi toată discuția)
	                    mirelahanganu	                   

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca cumva este ilegal sa faci asociatie de proprietari pe un singur tronson dintr0un bloc cu 5 tronsoane. Adica blocul ... (vezi toată discuția)