avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare Asociatie de Proprietari

Vreau sa stiu, in cazul infiintarii unei Asociatii de Proprietari prin separare de scari, pe 2 scari (din 4), cate apartamente trebuie sa-si dea acordul ? Situatia este urmatoarea: 27 apart. pe scara 1, 27 apartam. pe scara 2. Trebuie indeplinita conditia de jumatate + 1 de pe fiecare scara in parte, respectiv minimum 14 + minimum 14, sau jumatate + 1 din totalul (54) celor 2 scari, respectiv minimum 28, indiferent daca pe una din scari sunt mai putin de 14 de acord ?:(
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:41, 24 August 2012
15
Wow, suntem la limita#-o, multumesc inca o data, considerati subiectul inchis=D>
Inainte de a inchide subiectul revin la ce v-am spus mai sus. E mai sigur sa aveti o majoritate confortabila, decat sa stai mereu cu ochii pe cvorum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare Danafla Danafla Cu doi ani in urma,pe blocul meu s-a inceput o mansardare la care nu mi-am dat acordul. Sunt singurul locatar de pe scara care centrala de apartament,aceasta ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietaatri DanielGavra DanielGavra Buna ziua Am achizitionat un apartament intrun complex residential format din 4 blocuri acum trebuie sa infintam asociatia de proprietari dar am vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari contor comun 2 scari mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca cumva este ilegal sa faci asociatie de proprietari pe un singur tronson dintr0un bloc cu 5 tronsoane. Adica blocul ... (vezi toată discuția)