sunt taximetrist.... stiu la ce va ganditi, am muncit la o firma 21 de luni fara sa mi se dea salariul si concediul de odihna iar pe data de 22.12.2008 am fost dat afara fara nici un preaviz. am fost angajat cu c.i.m. am facut reclamatie la i.t.m buc. CE POT FACE IN CONTINUARE, SI CAT MA COSTA UN AVOCAT ???X-( in ultimele 2zile am fost sunat de catre un director de la firma insistand sa-mi dau demisia. iam spus ca urmeaza sai dau in judecata ,raspunsul acestuia fiind; la relatiile pe care le avem osa dureze 2-3ani procesul si oricum statele de plata sunt semnate; Cum pot fii semnate daca eu nu am dat cu subsemnatul? CAT POATE SA DUREZE UN ASTFEL DE PROCES ?
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2009 iga, utilizator
Ati avut avocat? Spuneti-mi si mie onorariul, in privat daca nu vreti aici, vi-l spun si eu pe cel al avocatului meu. Sunt curios.
In teorie avocatul trebuia sa va investeasca hotararea cu titlu executoresc... mai cautati / intrebati pe aici sa invatati ce patesc cei care nu executa hotararea judecatoreasca. Are si un termen, se platesc daune pentru intarziere si e o infractiune penala pe deasupra. Succes.
hotararea din recurs nu se comunica. am fost la tribunal ,am stat 3ore la coada si am cerut investirea cu titlu executoriu si legalizarea hotararilor din fond si recurs.la o saptamana am fost si le-am luat. ''NOI,PRESEDINTELE ROMANIEI''.....cu hartiile-n mana si cu un tupeu fantasticB-) ma prezint la sediul firmei sa -mi dea banii...dar ei au spus ca trebuie sa mai astept vreo 2-3luni si ca daca dau drumul la executare oricum vor face contestatie,si voi vedea banii in cel putin 6luni:O. simteam ca ma ia toti draciiX-( ,am fost la executor, si surpriza:( ei vor deschide procedura dar trebuie acordul tribunalului ,si iar termene cel putin 3luni:stunned: asta este,am asteptat 18luni..... intrebare; CERERE DE INSOLVENTA ? am de luat 14500ron.p.s- avocata din fond 1500ron si cea din recurs 2000ron si am impresia ca mai am nevoie de un avocat.:sorry: