avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Proiect de hotãrâre prin care Parlamentul sã ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Proiect de hotãrâre prin care Parlamentul sã constate cã Bãsescu a fost demis de popor

Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de deciziile BEC şi CCR şi să se constate că preşedintele Traian Băsescu a fost demis de popor la referendum prin votul a peste 7,4 milioane de români.

Proiectul de hotărâre propus de Ghişe şi remis AGERPRES prevede că Parlamentul a luat act de hotărârile BEC şi CCR, constată că sunt îndeplinite prevederile articolul 10 din legea 3/2000 a referendumului şi că preşedintele României a fost demis de către popor. De asemenea, proiectul prevede că legislativul constată că funcţia de preşedinte al României este vacantă, iar în termen de 90 de zile Guvernul va organiza alegeri pentru această funcţie. AGERPRES

[ link extern ]
Cred ca ai dreptate, cam asa cred si eu. Dar sa nu il subestimam pe base, care nemaiavand ce sa spuna, s-a apucat de atletism pe holurile Parlamentului, fugind de ziaristi. La fel ca eba.

Totusi, ramane testul, din partea USL, cu numirea procurorului general si seful DNA.
La congresul ppe, tokes a batut iar campii cu federalizarea Romaniei, iar cei din pdl, n-au scos o vorba. Inca o dovada ca base n-are nici o treaba cu Romania.
petricapetrisor a scris:

A inviat omul politic de la Cotroceni si bate campii ...

Oare suntem blestemati de cineva sau ne blestemam singuri ?



... se pare ca au mai fost vremuri din astea grele, cu personaje asemanatoare (cel putin la chip)...

[ link extern ]
videanu bate campii: spune ca a.r.d. va da premierul.
A uitat ca ard-istii zboara din Parlament : berceanu a anuntat ca se retrage si isi face avion. Cu aceasta ocazie ar fi bine sa faca unul mai mare sa incapa toata gasca ard-ista, in frunte cu nasu... din suflet (ca altfel n-are cum) si sa zboare incet, sus de tot, fara nori, fara turbulente... pana le-oi spune eu sa aterizeze.
Mai nou, nasu din suflet (ca altfel n-are cum), cappo di tutti capi cotrocenist, sta cu glontul pe masa, la propriu. Tare, mai avem putin si filmul Nasul devine realitate. Sper sa nu ne lasam impuscati inca o data pe 9 decembrie. E a doua sansa dupa 29 iulie.

Intre timp a aparut si dovada fraudei electorale de la Paris din 2009, printr-un comunicat oficial al BEC si AEP.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
petricapetrisor, utilizator
videanu cred ca mai spune si adevaruri (despre el insusi)...

videanu lui ponta, pe facebook, bineinteles: "Dovediţi că sunteţi bărbat şi acceptaţi o întâlnire cu mine.":rolleyes:




Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Justitia e oarba...total....sau mai intrezareste ceva? Lidia2012 Lidia2012 Ieri a avut loc un Referendum in tara mea, Romania. Pentru validarea lui CREMA Justitiei, adica....Curtea Constitutionala (Pardon ! pentru..cacofonie) , ... (vezi toată discuția)