avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martor mincinos
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martor mincinos

as dori sa stiu daca pot da in judecata un martor mincinos.
problema este ca a depus o marturie mincinoasa intr-un dosar de partaj si nu mi s-a recunoscut faptul ca am facut un credit pentru imbunatatirile aduse apartamentului care este supus partajului.
mentionez ca eu inca mai platesc acele rate iar apartamentul ramine sotiei. cum as putea sa-mi recuperez acei bani?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 15:32, 26 August 2012
puteti sa aduceti ca dovezi chitantele/facturile ptr care ati platit acele rate si ptr care inca mai platiti in continuare. Acele chitante / facturi va vor ajuta ca dovada,astfel va puteti recupera dreptul de creanta a investitiei facuta in acel imobil si puteti sa-l dati si in judecata pe acel martor care a depus marturie mincinoasa
ii pot cere daune materiale sa-mi recuperez prejudiciul?
multumesc
puteti face un recurs in care puteti sa dovediti judecatorului ca acel mincinos a spus neadevaruri. Dvs puteti argumenta cu acele dovezi din chitante/facturi in care specificati ca ati adus imbunatatiri imobilului si ptr care inca mai platiti in continuare acele rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - partaj - credit bancar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Din motive pe care nu le voi enumera aici doresc sa divortez. Nu avem bunuri comune de impartit. Ambii suntem la a doua casatorie si piecare avem bunuri ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters79003 ContSters79003 buna ziua, daca nu sunt divortata , dar despartita in fapt si ma mut dintr-o locuinta(bun comun), in alta locuinta mai mica ( alt bun comun) si investesc de ... (vezi toată discuția)
Evacuare nero2009 nero2009 In urma cu 10 ani tatal meu, sora mea si cu mine in baza legii 112/1995 am cumparat imobilul nationalizat in care locuim. Eu si sora mea am fost giranti iar ... (vezi toată discuția)