avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta?

buna. am o intrebare f urgenta, si va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta. as dori sa sti in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta? ptr ca avocata mea m-a anuntat ca mi s-a blocat cartea funciara. CUM O POT DEBLOCA????va multumesc f mult. o zi frumoasa in continuare tuturor.
daca renuntam la sopronul care face obiectul procesului, si automat la proces, cartea funciara va fi pe urma in ordine?trebuie sa facem o cerere in acest sens?va multumim frumos.
Verificati cartea funciara. Daca e vorba doar de procesul cu sopronul ...da!dar oricum trebuie sa mai asteptati intrucat hotararea trebuie sa fie irevocabila. Apoi cu hotararea va duceti la cartea funciara.
av. Ileana Schwarz
oricine poate bloca o carte funciara, si anume daca exisata un cf vechi te duci la biroul de carte funciara si ceri sa ti se elibereze un cf, pe care il duci la avocat sa il interpreteze. daca pe cf scrie la sarcini ca exista interdictii, care pot fi si de vanzare atunci e in proces si nu se poate vinde pana nu se pronunta instanta. intereseaza-te daca e in proces si cat dureaza. vezi cine sunt proprietarii si daca e si mama ta cum poate vinde.:D
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea intentiei de a instraina ContSters40598 ContSters40598 Cum se realizeaza efectiv aceasta inscriere? Care sunt actele juridice pentru care se poate cere aceasta inscriere? Blocarea cartii funciare in baza ... (vezi toată discuția)
Banca poate vinde imobile cu proces de prestatie tabulara pe rol? Stei Lucian Stei Lucian Pe baza unui precontract, platesc integral construtia unei case, intru in posesia ei. Firma de constructii refuza insa incheierea actului autentic, ba mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru fostul proprietar? Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu in luna decembrie am cumparat o societate ce avea ca aport la capitalul social un imobil. Notarul a trimis pentru inscriere la cartea funciara ,actul ... (vezi toată discuția)