avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Valoarea leului romanesc
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Valoarea leului romanesc

Buna dimineata. Ce valoare are leul din 1946 in Romania anului 2012, sau mai pe romaneste ce pot cumpara cu un leu din 1946 in anul Domnului 2012.
Cel mai recent răspuns: SIE , utilizator 07:51, 28 August 2012
cu leul din 1946 nu poti cumpara nimic acum pe piata,deoarece sunt alte monezi si bacnote in ziua de azi,asa ca banii din 1946 nu valoreaza nimic azi. Asa am si eu bani de monezi de 1,3,5 lei de pe vremea lui Ceasusecu,chiar si o bacnota de 100 lei,si ce pot cumpara cu ei?
Poate ca daca aveti leul din 1946 puteti sa mergeti la un colectionar de bani vechi,poate va da o suma la valoarea din ziua de azi.
Ma refeream la o proprietate echivalata la pretul de un leu. Cat face acum acel leu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare leu-dolar 1947 titi marina titi marina uitandu-ma pe o solicitare facuta pe forum in legatura cu posibilitatea reactualizarii valorilor leului si a dolarului din 1947 pana astazi, am observat ca a ... (vezi toată discuția)
Revenire_metode de reactualizare leu-1947, dupa stabilizare- leu 2010 titi marina titi marina prin luna mai 2010, intrebam pe forum daca poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza valoarea reactualizata a leului din 29 aug 1947, astazi. Cineva mi-a ... (vezi toată discuția)
Partaj jotunder jotunder Buna ziua. In anul 1999 mi-am cumparat apartamentul, pe care-l primisem de la firma unde lucrez. Banii necesari pentru plata apartamentului i-am primit de la ... (vezi toată discuția)