avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general zilerii impozit 16%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

zilerii impozit 16%

ce declaratie trebuie completata la ANAF pentru impozitul de 16% ?
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 15:41, 10 Februarie 2013
Declararea impozitului pe venituri de 16% se face în formularul 112, Anexa 1 Creanţe fiscale - „Impozit pe veniturile din salarii”, cumulându-se, după caz, cu celelalte impozite pe venituri din salarii, fără completarea pentru zilieri a celorlalte anexe din declaraţie.
in cazul in care societatea nu are si alti salariati si nu e inscrisa in vectorul fiscal, se declara fara a fi inscrisa sau e obligatoriu a se inscrie?
Buna seara .
Declaratia 112 se completeaza doar in cazul in care aveti salariati.In rest depuneti toate declaratiile necesare ,respectiv 100,300 ,101, etc.
Marius Bote .
intrebarea mea era daca in cazul in care o societatea nu are alti angajati decat zilierii( sau contracte civile) si nu este inscrisa in vectorul fiscal, depune decl 112 pt acei zilieri fara a se mai inscrie in vector.
Zilieri nu au calitatea de salariati ,astfel incat , asa cum s-a specificat mai sus, Declaratia 112 se completeaza doar in cazul in care aveti salariati.

Alte discuții în legătură

O ultima informatie despre obligatiile fiscale ale asociatilor de proprietari sommyint sommyint In documentarul de mai jos, Directia Generala a Finantelor Publice informeaza contribuabilii - asociatii de proprietari - cu privire la obligatiile fiscale ... (vezi toată discuția)
Formular 010 Praipan Praipan Buna ziua! Stie cineva cum se completeaza formularul 010 pt ONG-uri. Am intrebat deja 3 contabili si nu m-a lamurit nimeni... Multrumesc PS: Puteti oferi ... (vezi toată discuția)