avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta credit- probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta credit- probleme cu banca

Buna seara.Am facut un imprumut la o Banca in anul 2008 iar anul acesta am intimpinat niste probleme financiare deoarece am fost in somaj.Din aceasta cauza am acumulat niste restante.Am solicitat bancii o solutie pentru a-mi redresa situatia mea.Datoria acumulata este de 900 euro [rata+dobanda] iar ei mi-au propus sa-mi faca alt contract,suma de 900 euro sa mi-o treaca la total sold si sa-mi prelungeasca contractul cu 36 luni cu o rata de 197 euro[rata+dobanda].In concluzie banca mi-a propus ca pentru 900 euro sa le dau inapoi timp de 36 luni aproximativ 7000 euro.Se pare ca este camatarie bancara cu acte in regula.Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 16:04, 4 Septembrie 2012
Daca dvs. Ati imprumuta 900 de euro de la banca, aceasta sau alta, ca sa achitati datoria de 900 de euro, nu se numeste ca soldul creditului viitor este de 900 euro, la care se aplica dobanda? Cam asta v-a zis colegul de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce platim intai dobanda la credite ?! Alecsx83 Alecsx83 Buna ziua, Am dat un search pe google cu exact titlul acestui subiect si pe prima pagina nu am primit niciun raspuns relevant...nu cred ca nu si-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)
Executarea silita- suma datorata adrian20000000 adrian20000000 buna ziua..am si eu o nelamurire legata de executarea silita. in anul 2008 am luat un credit de 6000 euro de la o banca ,cu o rata de 100 de euro pe 10 ani. ... (vezi toată discuția)