avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Am de recuperat dintr-un proces anterior circa 1.200 ron. Am apelat pt asta la serviciile unui executor, dar surpriza ma trezesc cu contestare la executare si sa ma prezint iar la Tribunal. Ce presupune asta mai exact? Trebuie sa imi iau iar avocat? Cat mai dureaza si "nenorocirea" asta?
Cel mai recent răspuns: mihai84 , utilizator 19:10, 29 August 2012
De obicei nu durează f.mult. Contestaţia se judecă in categoria cauzelor urgente. Cu privire la avocat puteţi apela in cazul în care nu vă descurcaţi mai ales că, onorariul avocatului in cazul în care veţi câştiga procesul , îl puteţi obţine dacă solicitaţi cheltuieli de judecată .
Pt ce fel de motive se fac astfel de contestari? (persoana de la care am de recuperat e una de rea credinta si acei bani nu ar fi o problema pt el) De ce trebuie sa ma duc eu, daca pana acum, toata "treaba" au facut-o avocatul si respectiv executorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita roxanik roxanik Cum se ajunge la o executare silita? Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru In baza unei sentinte definitive si irevocabile,am apelat la un executor pt. recuperarea unei creante. Dupa incuviintarea executarii, executorul a cerut ... (vezi toată discuția)
Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar Mia4 Mia4 Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat ... (vezi toată discuția)