avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul mediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul mediu

Buna seara. Salariul mediu pe economie se stabileste printr-un act normativ, precum cel minim, sau este doar o informatie pur statistica? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 30 August 2012
Salariul mediu pe economie este o informatie pur statistica si nu chiar. Adica se ia in calcul la stabilirea bugetului asigurarilor sociale.
Multumesc. Dar nu este stipulat in nici un act normativ?

Art. 17 din Legea nr. 294/2011 – Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012:
Castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012 este de 2.117 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu net Gschi Gschi Buan ziua Care este valoarea salariului mediu net pe economie ? Multumesc (vezi toată discuția)
Salariul mediu brut utilizat pentru fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2012 Raptor_40 Raptor_40 Stie cineva daca s-a stabilit si daca da, care este valoarea salariului mediu brut utilizat pentru fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru ... (vezi toată discuția)
Cuantumul ajutorului de deces SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Sotia unui pensionar a decedat in data de 22,05,2012, aceasta era beneficiara pentru un handicap vizual a unei( pensii ) sume pentru handicap de 200 lei. ... (vezi toată discuția)