avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am vre-un avantaj?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am vre-un avantaj?

Buna seara. Vecinul meu este asociatul unic al firmei sale. De curand sotia s-a imbolnavit si a fost operata (neoplazie). M-a intrebat. Daca as trece firma pe numele sotiei care beneficiaza de Pensie de handicap am ceva avantaje? :( Se referea la impozite, taxe ,etc.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:05, 29 August 2012
Nu aveti nici un avantaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare date firma in urma casatoriei loredana1108 loredana1108 Buna ziua! Am si eu o intrebare..am o firma deschisa acum cativa ani, la care sunt administrator. De curand m-am casatorit si implicit mi-am schimbat numele. ... (vezi toată discuția)
Salariat sau srl Leonard Pescaru Leonard Pescaru sotia mea este medic si i s-a propus un contract de catre un spital privat. are de ales intre salariat normal si a infiinta un srl. daca ceea ce deriva la ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism de firma catre o persoana fizica ochiumagic ochiumagic Am autoturismul inmatriculat pe firma la care nu sunt asociat, sotia este asociat unic. As vrea sa trec masina pe numele meu. Se face o vanzare obisnuita , ... (vezi toată discuția)