avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum sa imi recuperez copilul daca oamenii legii dorm?
Discuție deschisă în Executare silită

cum sa imi recuperez copilul daca oamenii legii dorm?

Buna ziua! in luna iulie am castigat custodia definitiva si irevocabila.nu mi-am vazut copilul de 1 an si 8 luni si inca se intinde perioada asta dureroasa nu stiu pana cand.de cum am obtinut decizia,am trimis-o la executor in bucuresti i mpreuna cu jumatate din suma ceruta de catre acesta,toate astea fiind pe la inceputu lui august.de atunci am sunat-o de f multe ori si o perioada nu mi-a raspuns apoi mi-a trimis sms ca e in concediu.stia ca am urgenta si nu mi-a zis de la inceput ca merge,in felul acesta as fi angajat pe altcineva.eu sunt di Cluj ea profeseaza in Bucuresti si copilul il avem de recuperat din Rosiorii de Vede.In mesaj zicea sa stau linistita ca avem termen in data de 20 a lunii august pt.incuviintarea si redactarea hotararii.in data de 28 a lunii am sunat-o pt ca am vazut ca nu primesc nici un raspuns si m-a repezit,a zis sa nu o mai sun atata ca ma suna ea cand sunt actele in regula.cat poate sa dureze daca a depus actele in 20?toti din Rosiori mi-au bagat bete-n roate,politie,executor,protectia copilului....stiu ca la tribunal lucreaza sotia fostului executor,poate executoarea nu are vina ci e tinuta pe loc de cei murdari de acolo...sau poate e si ea la fel....nu mai stiu...nu mai pot crede pe nimeni...nu se mai rezolva odata cazul asta.Credeti ca poate sa dureze mai mult de o saptamana jumate sa primeasaca aprobarea de la tribunal sa execute?am inteles din alte parti ca dureaza doua trei zile...daca de sunat nu o sun ca se enerveaza,ea vad ca trece zi dupa zi si nu ma suna ...ce sa fac?nu mai rezist in stresul asta...
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:38, 30 August 2012
Va puteti interesa direct la judecatoria din Rosiori daca s-a incuviintat si l ace data executarea silita de pe portalul instantelor de judecata sau cu un telefon dat la aceasta institutie.

In plus, este dreptul dvs de a solicita executorului in continuare date despre demersurile efectuate si stadiul executarii, avand in vedere ca aveti un contract cu acesta, ca ati platit un onorariu, iar acesta are obligatia profesionala de a executa la timp actele de executare ce ii revin si de a va informa.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat , cum execut silit banca ? ionut22gl ionut22gl Ma numesc ionut sunt din Galati si am o intrebare.Acum ceva timp am intrat intr-un proces cu o banca importanta din Romania,in luna mai am primit sentinta ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am avut de recuperat cheltuieli de judecata si am apelat de la un executor judecatoresc, care refuza sa-mi dea banii recuperati pana acum pe motiv ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva unui executor jud care confirma executarea,dar de fapt e minciuna claudia_vasilica claudia_vasilica Am apelat pentru executarea silita a tatalui in vederea recuperarii din perioada 2008, prezent ( iulie, august 2008, iulie august 2009, iar 2010 din ultima zi ... (vezi toată discuția)