avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copil major
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copil major

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti, daca un copil aflat in intretinerea unuia dintre parinti,parintele beneficiaza de deducere la salariu,daca copilul este major dar mai are un an de liceu si apoi merge si la facultate poate sa ramana in intretinerea parintelui ca acesta sa beneficieze de deducere in continuare?
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 10:42, 30 August 2012
Da!
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara copil major cu venit 250 somaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca salariatul mai beneficiaza de deducere suplimentara pentru copil, care are varsta de 19 ani, nu mai continua cu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara elyss elyss Buna ziua Exista limita de varsta pentru copilul major aflat in intretinerea parintelui pentru care acesta beneficiaza de deducere suplimentara pentru ... (vezi toată discuția)