avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Am incheiat un contract de reprezentare cu o agentie de publicitate pentru fetita mea la sfarsitul lunii iunie cand a avut loc si sedinta foto pentru realizarea unui album foto. La semnarea contractului ni s-a spus ca albumul va fi gata in 30 de zile desi in contract erau trecute 60 de zile. Au trecut mai bine de 65 de zile de la data sedintei foto iar eu nu am primit niciun album foto, desi am platit 2 rate, urmand ca ultima rata sa o platesc la ridicarea albumului. Am sunat, in acest timp, de doua ori la agentie si mi s-a spus ca nu este gata (in urma cu o luna) iar a doua oara ca voi fi sunata de directorul agentiei lucru care nu s-a intamplat.
Cum pot rezilia acest contract sicum pot primi banii dati pana in prezent? As vrea sa trec maine pe la agentie si sa reziliez contractul dar nu stiu care sunt pasii de urmat.
Cel mai recent răspuns: mxm , utilizator 10:22, 30 August 2012
Mergeti la OPC cu o copie de pe contract si dovada platii sau ce mai aveti si ii vor sanctiona cei de acolo pentru nerespectarea contractului conform art. 9 din OG 21/1992 privind protectia consumatorilor.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
mxm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa cu o agentie de modeling. codrut_777 codrut_777 Buna ziua! Stiu ca s-a mai pus problema aceasta, dar eu am facut o greseala pe care mi-o asum insa. In data de 4 ianuarie 2014 am trecut prin magazinul ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un contract dubios mihasava35 mihasava35 Buna seara,in urma cu o luna,am fost agatata pe strada de un agent,al unei agentii foto...Una peste alta,mi-au facut capul calendar,cum ca,aceasta firma se ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a plati contravaloarea unui contract la ale carei servicii am renuntat ade_le_81 ade_le_81 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:m-am lasat convinsa sa semnez un contract valabil 1 an,cu o firma de modelling din ... (vezi toată discuția)