avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituire in baza Legii nr.18/1991 in favoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituire in baza Legii nr.18/1991 in favoarea unui cetatean strain

un cetatean german poate dobandi dreptul de proprietate asupra unui teren extravilan prin reconstituire in baza Legii nr.18/1991 dupa anul 2003 daca nu si-a redobandit cetatenia romana? sau poate doar formula cerere pentru autorul sau, care trebuie sa indeplineasca conditia cetateniei romane si in acest caz pe titlu ar trebui sa apara autorul sau daca este mostenitor testamentar spre exemplu si titlul a fost emis in 2004 putea fi emis direct pe numele lui? sau conditia cetateniei trebuia indeplinita la data aparitiei legii nr.18/1991?
vreau sa cumpar un teren si titlul e emis pe numele unui cetatean care conform procurii de vanzare este doar cetatean strain si astfel am niste dubii cu privire la modul in care s-a emis titlul

Alte discuții în legătură

Retrocedare de imobile nationalizate pentru cetateni straini f_karoly f_karoly Se poate retroceda imobile nationalizate unor cetateni straini care sunt mostenitorii unor persoane de cetatenie romaneasca a caror imobile au fost ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate roxanar roxanar Am inteles ca reconstituirea dreptului de proprietate privata privind un teren intravilan (in oras) se poate cere oricand, fiind imprescriptibila. Mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Procedura de obtinere a cetateniei romane pt. copilul unui cetatean roman, nascut in strainatate SuziLiu SuziLiu Buna ziua, Care este procedura de obtinere a cetateniei romane pt. copilul unui cetatean roman, nascut in strainatate? Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)