am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ulterior toate diligentele pentru exexcutarea efectiva.In lunile iulie si august ANRP nu a facut plati,pentru ca a asteptat rectificarea bugetara,in urma careia a obtinut o anumita suma de bani.
Cand executorul m-a linistit ca in maxim o luna luam banii,primesc citatie de la Judecatoria sect.2 pentru contestatie la executarea silita prin care se solicita ,printre altele,si suspendarea executarii silite pana la solutionarea cauzei,anularea procesului verbal incheiat de bej,anularea executarii silite,motivele fiind absenta disponibilitatilor banesti.
Vreau sa va intreb ce presupune acest lucru?Faptul ca nu ne mai putem lua banii acum,ci doar dupa ce se pronunta instanta ?Termenul e in februarie 2013:(
multumesc mult si anticipat pentru raspuns...
Pentru MamaluiStefan, va pup, va multumesc pentru incurajari, executorul mi-a calculat reactualizarea, si astept ca in jurul datei de 19 februarie sa intru pe lista de la Trezorerie (adica sa poata executorul sa faca poprirea). Sper sa nu dureze asa mult pina incasam transa a doua. Am facut o intimpinare la contestatia la executare facuta de ANRP si judecatoria le-a respins contestatia!!!!
BUna seara, pt d-nu ceztustancu, am inteles ca anrp a depus contestatie la executare, aveti grija si mergeti la un avocat sa va faca intimpinarea la contestatie, aceasta trebuie sa ajunga la judecatoria la care ati fost citat cu 5 zile inainte de termenul de judecata (5 zile insemnind fara ziua care reprezinta data postei si fara ziua in care aveti termenul de judecata), sper cama intelegeti, va spun asta pt ca si eu am avut contestatie la executare, si sa nu lasati pe ultima clipa ( cum am facut eu) ca abia m-am incadrat la ,,mustata'' la termen. Sper sa va fie de folos si dvs si celor care sunt in aceasta situatie. Nici eu nu am stiut de asta pina nu am vb cu avocatul meu si nu este bine sa lasati sa se judece procesul fara sa faceti o Intimpinare. Eu cunos un caz in care intimpinarea nu a fost facuta la timp si procesul s-a aminat din ianuarie pentru luna martie. Eu am cistigat pe fond anrp-ul a primit respingere la contestatie.
pentru mtanta:nu aveti grija,tumy a spus de poprire,nu de incasare,si nu e ''dnul'' e o superdoamna:),luptatoare,aveti ce invata din ce scrie dansa pe aici...
Legea 290/2003
aldo_nick
Buna seara! Vreau o lamurire va rog frumos,
In urma unei incuviintari la executare a unei hotarari emisa de perfectura la Legea 290/2003, ANRP a facut ... (vezi toată discuția)