avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... expert contabil si salariat , concomitent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

expert contabil si salariat , concomitent

Buna ziua,

va rog, daca cineva ma poate lamuri:

poate un expert contabil, care obtine venituri din activ independente (liber-profesionist) sa fie salariat, concomitent, la alta societate, pe un post de economist?

Multumesc frumos celor care ma pot lamuri!
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 17:19, 2 Septembrie 2012
Da. Daca sunteti PFA - cu obiect de activitate "expert contabil, aveti contracte de colaborare. Daca aveti doar "gradul", sa spunem asa, de expert contabil, dar nu aveti documentele care sa va constituie ca liber-profesionist, puteti activa ca economist cu contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist-pfa danabobo danabobo Buna ,am urmatoarea dilema:Un economist poate sa-si infiinteze pfa si sa semneze bilant pt firmele cu CA pana in 35000eur,dar cu acest pfa poate sa tina ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru un pfa nicolas25 nicolas25 buna ziua. as dori sa stiu daca , ca PFA sunt obligat sami fac carte de munca si de asemenea daca sunt obligat sa platesc pentru asigurarea de sanatate(CNSAS). ... (vezi toată discuția)
Avocatul este pfa? catalinutzza catalinutzza Buna seara. Apelez la cunostintele dumneavoastra in domeniu pentru a lamuri urmatoarea problema : in primul rand, avocatul este persoana fizica autorizata? Si ... (vezi toată discuția)