avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovezi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovezi

1.Cum as putea sa fac dovada respectarii programului de vizita? Oare pot cere instantei ca prin hotararea ce o da, sa oblige partile la incheierea unui proces verbal semnat de amandoi? Sau ce alt procedeu exista in acest scop? Nu pot chema martori pentru fiecare intalnire.
2. Pot cere instantei ca inregistrarea convorbirilor telefonice sa fie acceptata ca dovada a respectarii relatiei parinte-minor in cazul meu particular? Stiu ca actualmente, inregistrarile nu se iau in considerare, insa nu stiu cum pot dovedi ca am vorbit la telefon si ca minorul a vorbit cu parintele sau?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 14:28, 6 Septembrie 2012
setati aparatul foto şi faceti fotografii in care sa apara data. sigur, poate spune că aţi mistificat setarile camerei foto. dar ii va fi imposibil sa demonstreze de ce copiii poarta, de fiecare data, alte haine.
in alta ordine de idei stiu ca cel care auza trebuie sa dovedeasca faptele. asteptati sa-şi dea singur cu stangul in dreptul.
Buna sa va fie inima.
Pana acum, in cateva luni, mi-a facut mai multe reclamatii la Protectia Copilului si la Autoritatea tutelara, culmea!!! acestia au venit si s-au convins, dar la judecarea ordonantelor presedintiale, a cerut-a primit, fara dovezi.
Acum, evita sa lase orice urma scrisa si probabil stie ca inregistrarile nu se iau in seama.
De aceea, vreau sa obtin prin hotararea judecatoreasca acceptarea acestei probe.
nu trebuie sa aveti martori de fiecare data ci doar de mai multe ori.
faceti poze datate cand vine si depuneti-le.
Martonze a scris:

vreau sa obtin prin hotararea judecatoreasca acceptarea acestei probe.

m-as mira sa existe hotarari judecatoresti care sa stipuleze "da, facem o exceptie pentru doamna si acceptam probele", mai ales ca nici nu e vreun caz de importanta majora pentru justitie.
daca judecatorul vrea sa vada adevarul, sunt sigura ca il poate vedea si din poze.
o cunostinta imi spunea ca politistul care a anchetat plangerea penala depusa de ea au dat rezolutie de inceperea urmaririi penale doar fiindca au fost aduse probe video cu cel reclamat. nu stiu sa spun cat e de adevarata povestea, luati-o la "a treia mana".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ... Emy. Emy. Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ( din partea tatălui) , se pot folosi probe audio în instanță ( discuții dintre tata și ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Administrarea probelor Martonze Martonze Concret, într-un proces , în ce condiţii o instanţă poate înlătura probele unei părţi? În ce măsură declaraţiile martorilor direcţi ai unei ... (vezi toată discuția)