avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfasurare activitate ca pfa sau II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfasurare activitate ca pfa sau II

Buna ziua!
Am infiintat o Interprindere individuala a carei obiect de activitate conform codului CAEN este 7112-activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea. Ulterior am fost autorizata, ca si persoana fizica, sa execut lucrari de cadastru, de catre OCPI. Intrebarea mea este daca se poate ca pe interprinderea individuala sa fac toate inregistrarile contabile care decurg din profesia si activitatea pe care o desfasor(cadastru), sau sunt obligata sa imi deschid pfa pentru acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Oana Cristina , utilizator 13:21, 11 Septembrie 2012
Nu aveti voie sa aveti si PFA si II in acelasi timp, este ori, ori. Mai tarziu o sa ma uit si in codul CAEN sa vad daca merge si activitatea de cadastru pe acest cod.
multumesc pentru raspuns dar as vrea daca se poate si motivat raspunsul pentru ca cei din Oficiul de Cadastru considera altfel si as vrea sa pot sa argumentez alegerea facuta. Astfel va rog sa faceti trimiteri la articolele din lege care justifica asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Cum sa am pfa cu norma de venit pt. topografie? ncozocea ncozocea Am terminat Fac de Constructii la Timisora prin 2004 si as vrea sa imi fac un Pfa pentru Proiectare cod Caen 7112 dar nu pot intra la Norma de Venit cu acest ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen trebuie sa folosesc? cris_cros cris_cros Buna ziua, sunt inginer electromecanic angajat la CFR. Doresc sa fac un PFA si sa Execut desene tehnice pentru o firma din Germania . Ce cod CAEN trebuie sa ... (vezi toată discuția)