avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseala REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseala REVISAL

Buna ziua,
Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, (nici majorari/micsorari de salariu, nici prelungire, nici incetare) la nici unul dintre angajati. Am scos ieri un raport pe salariat pentru una dintre persoane si imi apare ca in perioada 01.08.2011 - 25.10.2011 are o modficare de salariu, o majorare mai exact. Am verificat si la ceilalti angajati si imi apare la fel. intrebarea e de ce imi apare aceasta modificare??? Nu am majorat salariile la nici unul dintre ei!! la ITM nu a fost transmisa modificarea.

Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
tanasescu_gaby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 4 Septembrie 2012
Buna ziua,

Puteti face o cerere la ITM prin care sa cereti baza de date a societatii dumneavoastra si apoi sa transmiteti baza de date corecte, modificand cu rosu ceea ce nu este corect. Fisierul transmis de ITM va avea extensia xls ( Excel), deci va putea fi modificat. De asemenea, puteti verifica si REVISAL-ul online, (cel vechi si cel nou). Poate fi o eroare a ITM-ului, dar poate fi si o eroare a dumneavoastra. In cazul unui control, dumneavoastra puteti justifica ca nu ati avut modificari. Va sfatuiesc sa nu lasati problema nesolutionata, avand in vedere protocoalele existente intre institutiile statului .

O zi buna
Unde se poate modifica cu rosu in REVISAL?
in cazul variantei Revisal 5 nu se mai pot face astfel de modificari. Totusi faceti o adresa catre ITM sa vedeti ce solutie va propun acestia. De asemenea va puteti adresa societatii Teamnet care a facut programul Revisal.
Si varianta 5.0.8 a REVISAL-ului permite efectuarea de modificari sau corectii ..
ma refeream la modificarile propuse de Tatiana: trimiterea unei adrese la ITM, care o redirectioneaza catre Teamnet, iar acestia transmit baza de date in format excel, pe e-mail, catre firma, care evidentiaza cu rosu....etc. Nu mai functioneaza procedura asta in cazul variantei Revisal 5.
Tanasescu_gaby a constatat prezenta unor erori care nu-i apartin, care nu se regasesc in Revisalul de la sediul societatii si nici in cel on-line, si care nu mai pot fi sterse prin vechea metoda.

Alte discuții în legătură

Modificare cor TIME BM TIME BM dat fiind modificarile de COR din august 2011,incepind cu ianuarie 2012,ce facem daca in REVISAL nu putem introduce noul cod ? ex.261918 consilier in ... (vezi toată discuția)
Revisal ezsuzsa76 ezsuzsa76 Buna ziua, Am inregistrat un contract de munca in Revisal 5.0.6.Dupa aceea am retransmis datele in varianta Revisal 5.0.8.Acum apare acelasi contract de 2 ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un salariat a fost angajat cu 25.10.2011 Revisalul a fost transmis cu 24.10.2011. Din greseala umana sa zic nu stiu exact ... (vezi toată discuția)