avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXTINDERE CONSTRUCTIE FARA AUTORIZATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXTINDERE CONSTRUCTIE FARA AUTORIZATIE

Coproprietarii au extins cladirea cu o camera (un hol) care obtureaza cele doua intrari in cladire . Astfel eu trebuie sa trec prin holul acea pentru a patrunde in casa .. Extinderea a fost facuta fara acordul celorlalati coproprietari . Primaria a constatat actiunea , si ne-a dat un raspuns scris in acest sens . La ce lege trebuie sa fac referire in cardul chemarii in judecata in vederea demolarii ?
Multumesc anticipat pentru indrumare .
Cel mai recent răspuns: ContSters262943 , utilizator 15:21, 5 Septembrie 2012
Pute-ti face referire la Legea nr.50 din 29 iulie 1991 privind autorizarea executarii constructiilor şi unele masuri pentru realizarea locuintelor
MULTUMESC PENTRU RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna bucuresco bucuresco este nevoie de autorizatie de moderizare a unor camere din aceiasi casa si sub acelasi acoperis?intrucat in actul de cumprare este trecut ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sanctiune constructie ilegal edificata rechi1958 rechi1958 Am incercat sa ma documentez dar am gasit dat contradictorii , si anume : 1 - cum ca o astfel de fapta se prescrie dupa doi ani ---2 . cum ca nu se prescrie o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire garaj tranformat in locuinta popescu simona popescu simona Buna ziua! am urmatoarea speta: In urma cu ceva ani s-a construit un garaj pentru care s-a obtinut AC conform legii. Intre timp garajul a fost ... (vezi toată discuția)