lilella777 
	    	Utilizator

lilella777 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 ancristida	                   

Buna ziua, daca ma puteti ajuta, am o nelamurire. Ulterior concedierii unei persoane prin desfiintarea postului (din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
	                    ancristida	                   

Buna ziua, daca ma puteti ajuta, am o nelamurire. Ulterior concedierii unei persoane prin desfiintarea postului (din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)

isobelbella	                   

in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post  dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
	                    isobelbella	                   

in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post  dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)

carmen.balan1967@yahoo.com	                   

Buna ziua !
Am urmatoarea situatie : la o societate care are 3 angajati pe posturi identice ( printre altii ). Problema este ca unul dintre ei, are ... (vezi toată discuția)
	                    carmen.balan1967@yahoo.com	                   

Buna ziua !
Am urmatoarea situatie : la o societate care are 3 angajati pe posturi identice ( printre altii ). Problema este ca unul dintre ei, are ... (vezi toată discuția)