avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vreau taxa de la gradinita inapoi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vreau taxa de la gradinita inapoi

Buna ziua,
Am ales o gradinita particulara, dar ulterior m-am razgandit in favoarea alteia!
Am achitat deja taxa pe luna septembrie la prima gradinita aleasa, dar am decis sa nu-mi mai duc copilul.
Cei de la prima gradinita, refuza sa-mi dea inapoi taxa-mi-au dat chitanta pe suma de bani respectiva ( motiveaza ca le-am blocat locul si astfel nu au mai putut inscrie pe altcineva )-dar mentionez faptul ca nu am semnat nici un contract!
Este legal, sau pot sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 17:49, 5 Septembrie 2012
incercati sa le trimiteti o notificare prin avocat
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
sebastian-barbulescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa inscriere gradinita particulara ANAIRDA1975 ANAIRDA1975 am un baiat in varsta de 2 ani si in luna mai am fost si m-am interesat la o gradinita particulara ce conditii sant pentru inscriere. dupa o scurta prezentare ... (vezi toată discuția)
Lipsa factura, chitanta When When Buna ziua, sunt un tata care pana de curand a avut copilul la o gradinita particulara. l-am retras din mai multe motive insa nici acum, la sfarsit, patronii nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut ContSters440487 ContSters440487 I-am imprumutat unui prieten in luna ianuarie 5000 lei pe motiv ca a avut accident si avea nevoie disperat de bani. E septembrie si nu am primit nici macar un ... (vezi toată discuția)