avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare taxa inscriere gradinita particulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare taxa inscriere gradinita particulara

am un baiat in varsta de 2 ani si in luna mai am fost si m-am interesat la o gradinita particulara ce conditii sant pentru inscriere. dupa o scurta prezentare a gradinitei si a activitatilor pe care le vor desfasura cu copii, m-a informat ca pentru rezervarea locului trebuia sa platesc o taxa de inscriere de 100 ron, dar ca in prima luna voi plati cu 100 ron mai putin. ca un fel de avans. intre timp am hotarit sa stau eu cu copilul acasa si am fost sa cer banii inapoi. mi s-a spun ca nu ii pot recupera pentru ca sint nerambursabili. pentru aceasta taxa am o chitanta pe care este trecuta data, suma si explicatia: "taxa inscriere gradinita august 2009-septembrie 2009". va rog sa-mi spuneti, ce pot sa fac sa recuperez banii? multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 07:29, 22 Iulie 2009
Nu cred ca se poate spune asa de simplu...
Depinde de mai multi factori.. (contract, sau alte hartii semnate, etc)
Nu ati semnat nici un contract?
Nu vi s-a dat o factura pentru acea taxa de rezervare? Doar chitanta pur si simplu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau taxa de la gradinita inapoi anadeleanu anadeleanu Buna ziua, Am ales o gradinita particulara, dar ulterior m-am razgandit in favoarea alteia! Am achitat deja taxa pe luna septembrie la prima gradinita ... (vezi toată discuția)
Avans gadinita - refuz rambursare deea_andreea1 deea_andreea1 Buna ziua, In luna septembrie am achitat cu titlul de \"avans gradinita\", cu bon fiscal, suma de 450 ron reprezentand jumatate din taxa aferenta primei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gradinita particulara alexandraned alexandraned Buna ziua, Am un copil de 3 ani si jumatate, este inscris la o gradinita particulara, insa ieri educatoarea nu a fost atenta desi nu are decat 10 copii si ... (vezi toată discuția)