avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitatea companiilor straine in romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitatea companiilor straine in romania

am si eu o intrebare . o companie de training din marea britanie doreste sa activeze si in romania. este necesar sa inregistreze o filiala aici? care sunt conditiile legale de a incepe activitatea in romania ?
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2009
simoione, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:02, 20 Ianuarie 2009
Deschiderea unei Filiale ar fi solutia cea mai indicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intra-comunitar la livrarea marfii in alta tara Wieslaw Wieslaw Salut tuturor, O sa fiu foarte recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu urmatoarea intrebare. Un SRL din Romania, care este inregistrata in scopuri TVA ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as vrea sa stiu cum pot deschide un punct de lucru/filiala ... Mara889 Mara889 Buna seara! As vrea sa stiu cum pot deschide un punct de lucru/filiala in Marea Britanie. Firma mama se afla in Romania, domeniul de activitate: instalatii ... (vezi toată discuția)
Filiala in roumania Alexbuy Alexbuy Buna ziua, As dori sa stiu daca am o firma inregistrata in Marea Britanie, pot deschide o filiala si in romania? pentru comercializarea produselor? sau ... (vezi toată discuția)