avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am lucrat in Judetul Cluj si am domiciliu in alta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am lucrat in Judetul Cluj si am domiciliu in alta localitate, de unde iau somaj?

Buna seara Tuturor,

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele:

Am domiciliul in alta localitate, insa am lucrat de 3 ani in Judetul Cluj, unde stau in chirie si am flotant.
Din 30.06.2012 am fost concediat prin desfiintarea postului.

1. Pot obtine indemnizatie de somaj de la AJOFM Cluj sau trebuie de la domiciliul stabil?
2. Din care judet trebuie sa cer certificatul de atestare fiscala pentru somaj in cazul acesta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:35, 6 Septembrie 2012
1. Va puteti inregistra si la Agentia de Somaj unde ati avut ultimul loc de munca daca ati avut viza de resedinta acolo.

2. Certificatul de atestare fiscala il luati de la Administratia fiscala de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actele pt.somaj? kami81 kami81 as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj? (vezi toată discuția)
Depunere acte somaj abcedefgh abcedefgh Buna ziua, Daca am adresa din buletin pe Petrosani si am lucrat in Cluj-Napoca, trebuie sa-mi depun actele de somaj in Petrosani?La fel adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)