avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere acte somaj

Buna ziua,

Daca am adresa din buletin pe Petrosani si am lucrat in Cluj-Napoca, trebuie sa-mi depun actele de somaj in Petrosani?La fel adeverinta de la Administratia Financiara din Petrosani o iau?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:47, 27 Mai 2015
1. Inregistrarea se face la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul (din cartea de identitate = Petrosani) sau de care apartineti cu resedinta (daca aveti viza de flotant in Cluj-Napoca).

2. Adeverinta de la Fisc o luati de la Petrosani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt somaj luminitaadela luminitaadela buna ziua .doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru somaj si tinind cont ca eu momentan lucrez si stau cu viza flotant in bucuresti unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in judetul cluj si am domiciliu in alta localitate, de unde iau somaj? wall-street wall-street Buna seara Tuturor, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele: Am domiciliul in alta localitate, insa am lucrat de 3 ani in Judetul Cluj, unde stau in ... (vezi toată discuția)