avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA infiintare firma
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

infiintare firma

buna seara,

As dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine. Doresc sa imi infiintez o firma care sa managerieze un magazin online. Stiu ca cea mai buna varianta este SRL-ul dar eu nu cumpar si nu vand nimic tehnic vorbind, fac doar un fel de mediere intre producator si cumparatorul final. Furnizorii mei sunt persoane fizice neautorizate, mai precis persoane care confectioneaza produce traditionale nealimentare. Care ar fi cea mai buna varianta? Pot scapa de plata tva-ului?#-o

Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:56, 5 Septembrie 2012
Puteti scapa de TVA daca aveti o cifra de afaceri inferioară plafonului de 65.000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tva, contract comodat cu procura MotoAndrei MotoAndrei Buna ziua, Sunt pe punctul de a imi face o firma, un SRL-D si am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns pe internet. 1) Am nevoie de Contract de ... (vezi toată discuția)
Tva la pfa persoana cu handicap cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu daca vreau sa deschid un magazin online si vreau sa vand niste produse mai platesc TVA-ul la stat ? avand vedere ca sunt persoana cu handicap si ... (vezi toată discuția)
Magazin online produse franta iopopescu99 iopopescu99 buna ziua, vreau sa deschid un magazin online cu produse bio din Franta si am un srl neplatitor de TVA. pot importa si vinde in limita a 65.000 euro cifra ... (vezi toată discuția)