avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIUL DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIUL DE ODIHNA

AM lucrat la un angajator 3 luni acesta trebuie sa imi dea salariul si pe cele 3 luni sa imi plateasca zilele de concediu de odihna conform codului muncii si care este art din codul muncii.
ACESTA mia zis ca nu am facut 6 luni de zile.
FAC sesizare la ITM ptrr retinere de concediu.
MIA facut firma card de salariu dar banii mii i da pe stat dar la banca nu e trecut numele angajatorului si e semnat de la banca unde e firma mama.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 6 Septembrie 2012
aveti dreptul la plata concediului aferent.

in est nu inteleg nimic
LA 3 luni de zile cite zile primesc de concediu 5 zile sa imi plateasca angajatorul.
Care este durata CO prevazuta in contractul dvs de munca?
LA concediul de odihna este trecut ...... nu scrie cite zile, prima data mia facut contract de 1 luna de proba apoi iara o luna prin act aditional si apo pe perioada nedeterminata atunci incalca legislatia muncii atunci nu imi da bani astea pe concediu.
Durata minima este de 20 de zile lucratoare ... parerea mea , este ca in acest caz calculul se va face la aceasta durata a CO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata co balasaf balasaf Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema> am lucrat 2 luni si 2 sapt intr-o scoala (sunt profesor),iar contabila m a sunat azi sa ma informeze ca ea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)
concediul de odihna suplimentar aartist aartist Buna ziua, cum se calculeaza conediul de odihna suplimentar la care are dreptul un salariat. Conform CIM acesta are dreptul la 6 zile CO suplimentar anual. (vezi toată discuția)