avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... restituire taxa de poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

restituire taxa de poluare

Buna seara,
Am o masina adusa din Germania ce nu a mai circulat in Romania si pentru care am achitat suma de 4600 lei reprezentand taxa pentru emisii poluante.
As dori sa stiu daca se mai poate recupera si care este procedura.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 00:24, 8 Septembrie 2012
As avea si eu nevoie de unele lamuriri in ce priveste obligarea SPCRPCIA la inmatricularea fara plata taxei , daca sunt aspecte care ar putea facilita judecarea pe fond la primul termen .
Multumesc [
Eu chem in judecata Fondul de Mediu prin actiunea principala, pentru a economisi timp. Daca nu as chema eu, ar fi cel putin o amanar
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto shekerim shekerim Buna seara! Vineri prietenul meu a platit 118 milioane taxa auto, masina a trecut-o pe numele mamei sale, si in prezent el este plecat din tara are niste ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)