avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele asociatiei de proprietari nu respecta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele asociatiei de proprietari nu respecta nici o lege!

Presedintele asociatiei din care fac parte nu respecta legea 230 dar mai tare ma deranjeaza ca refuza sa respecte ce am decis noi proprietarii demult privind un regulament de ordine interioara in vigoare.
In afara de a fi schimbat, va rog, ce se poate face pentru a fi obligat de lege sa respecte regulamentul de ordine interioara al asociatiei?
Mentionez ca oamenii din bloc sunt indiferenti si nu vin la sedinte deci nici acum nu ii vad montindu-se impotriva lui, le e si lehamite, prefera, ca toti romanii, sa stea deoparte.
Insa eu nu pot.
Va rog ajutor cu un sfat bun.
Multumesc.
Doamnelor, buna ziua si mersi de intentia de ajutor.

Desi am scris mult pe aceasta tema se pare ca e nevoie sa reiau. Aici se petrec fapte grave: nu a existat nici o AG de votare de vreun buget sau de stabilire a investitiilor, reparatiilor, etc. Nu conteaza, in caz de proces, ce anume face cu banii nostri odata ce ii cheltuieste dupa bunul plac, fara a avea decizia proprietarilor pe banii carora opereaza. Din ce imi spuneti, doamna Ynocennta, mai mult au fost prinsi administratorii cu bani furati, aici e vorba ca unul dintre noi face pe proprieteatea comuna ce are el chef, fara a intreba pe nimeni si nici nu vrea sa dea socoteala.
Ne pierdem in detalii, da sau nu cineva vreo sanctiune pentru ceea ce spun eu sau doar instanta mai poate opri un asemenea obraznic?
Ca sa rezum: se ia sanctiune si eventual ce anume, pentru cheltuieli neaprobate si de asemenea pentru modificare de aspect al proprietatii neaprobat de nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)
Probleme alegere presedinte asociatie janinasalvastru janinasalvastru am si eu o intrebare: am facut o prima sedinta la asociatie pentru alegerea unui presedinte si administrator dar nu ne-am strans decat vreo 14 proprietari din ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala: organizare; sprijin de la primarie acameliac acameliac Suntem nemultumiti de modul in care gestioneaza interesele blocului actualul presedinte de asociatie. Pentru initierea unei Adunari Generale avem nevoie de un ... (vezi toată discuția)