avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator

Buna ziua! Sunt administrator la o firma care a avut o retea de internet. Acum un an mi-am facut firma mea si am facut un contract de vanzare a retelei intre firma la care sunt administrator si firma mea, semnand eu in locul asociatilor, pe o suma modica, facand si o hotarare HAGA in aceasta privinta semnata tot de mine.Intre timp am vandut reteaua mai departe.Asociatul majoritar de la firma la care sunt administrator a ajuns in posesia contractului si vrea sa ma dea in judecata pt fals si pt ca am folosit banii firmei neaducand facturi. El vrea banii care sunt scrisi in contract si suma lipsa din firma. Eu nu vreau sa ii dau nimic pt ca la reteaua aia eu am muncit singur. Cu suma lipsa pot sa spun ca i-am folosit platind zilieri, si pot sa-i aduc sa spuna ca el i-a angajat, si ca i-am dat lui banii,aducand martori in privinta asta.Cineva mi-a spus sa-i dau in judecata pe asociati ca nu m-au lasat sa renunt la a mai fi administrator(chiar daca nu i-am anuntat de intentie).Ce risc daca nu ii dau nici un ban si se ajunge la judecata?El risca ceva daca spun ca am facut totul cu acordul lui?Pot sa scap asa?multumesc
Cel mai recent răspuns: anny , utilizator 11:56, 21 Ianuarie 2009
Nu sunt eu cea implicata. Am vrut sa aflu variantele din ambele puncte de vedere pt a le arata celor implicati.Multumesc pt raspunsuri si sper sa nu se ajunga in instanta. Parerea mea e ca pierd amandoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul a luat clientii firmei anny anny Buna ziua! Am o problema. Am o retea de cartier. Am facut-o impreuna cu sotul meu acum 5 ani de care intre tmp am divortat. M-am inteles cu fratele meu sa ma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul anny anny buna ziua. am si eu o problema. sunt asociata la o firma care are o retea de cartier, administratorul de la firma si-a facut o alta firma si a transferat ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ContSters167247 ContSters167247 Sub deviza: Masura castigului este masura riscului pe care ti-l asumi... Va intreb: Cati dintre dumneavoastra ati accesat sau doriti sa accesati fonduri ... (vezi toată discuția)