avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita apartament

Buna ,
Se mai poate face o cerere de reesalonare credit la banca unde nu s-a achitat un credit de nevoi personale in situatia in care s-a primt deja somatie pt executare silita apartament cu scoatere la licitatie ? Sau este deja prea tarziu ?
Cel mai recent răspuns: titinovac , utilizator 12:44, 10 Septembrie 2012
Inca puteti sa va intelegeti cu banca
Multumesc frumos !
Slabe sanse. probabil va vor cere sa platiti in maxim 3 ani tot ce mai aveti de plata. Odata declarat intreg creditul scadent anticipat este absolut clar ca tot creditul este provizionat 100%. Niciun creditor nu ar sta cu dublul sumei din credit blocata ( odata creditul si odata provizioanele ) si sa astepte pana cand debitorul binevoieste sa isi plateasca datoria.
se mai poate da in judecata o firma de recuperari, in conditiile in care la ora actuala litigiul este lichidat? firma a executat silit o persoana fizica pentru doar 60 zile intarziere la plata a ratei. In aceste conditii, se mai poate actiona in judecata pe motiv ca executarea silita nu a fost corecta? ma refer la zilele relativ putine de intarziere. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Ce se intampa daca nu platesc rata in intregime? Ramona4737 Ramona4737 Buna ziua .Am un credit de nevoi personale rata este de 1100 lei Am intrat in maternitate si cu 2 copii numi mai permit sa platesc toata rata.Daca platesc doar ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)