avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampa daca nu platesc rata in intregime?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampa daca nu platesc rata in intregime?

Buna ziua .Am un credit de nevoi personale rata este de 1100 lei Am intrat in maternitate si cu 2 copii numi mai permit sa platesc toata rata.Daca platesc doar 500 lei pe luna ce se poate intampa.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Ramona4737, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:02, 11 Ianuarie 2019
Se va ajunge la executare silita pt ca platind mai putin, acumulati restante si cand veti ajunge la 90 de zile- poate si mai putin, se va declara scadent anticipat creditul.
Trebuia sa fi ajuns la o intelegere cu banca, sa fi facut refinantare, reesalonare.. sa aveti rata mai mica pe termen mai lung.
Cum adica executare silita
Adica bunurile si veniturile dvs pt fi urmarite in vederea recuperarii sumelor datorte.
Deocamdata contractul dvs de munca e suspendat, nu aveti pe ce sa vi se puna poprire, dara daca aveti bunuri in proprietate pot fi vandute la licitatie, sau daca situatia va trena destul de mult pana reincepeti munca, veti avea poprire pe salariu.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Si ce ar trebui sa fac?
Si daca nu am girat cu imobilul pot mil ia banca?

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor din creditul de nevoi personale acordat claudine claudine claudine claudine Buna ziua!Daca am un credit de nevoi personale pe care nu l am achitat de circa 3 luni de zile.Cand am incheiat contractul cu banca respectiva nu am girat cu ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)