avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... programul rabla
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

programul rabla

am lasat masina si dosarul cu actele masinii la o firma de fier vechi pentru distrugere si acordarea voucherului de 3800 lei pt programul rabla .Spuneti -mi va rog in cat timp trebuia sa-mi dea firma de fier vechi acel Certificat de distrugere pt a putea face radierea din circulatie a masinii distruse? dar voucherul in cat timp trebuia sa-l primesc dupa radiere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
www.armariotbc@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fier vechi ionut8888 ionut8888 cat iau pe o masina la ier vechi si daca pot sa o vand daca nu este pe numele meu dar am toate actele la ea (vezi toată discuția)
Programul rabla - ce documente sunt necesare? adrianag10 adrianag10 care sunt actele necesare pt a preda o masina la remat,si care sunt primii pasi de urmat?.!.Mai trebuie ceva de la primarie,trebuie facuta programare?.Va ... (vezi toată discuția)