avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare masina fier vechi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare masina fier vechi

cat iau pe o masina la ier vechi si daca pot sa o vand daca nu este pe numele meu dar am toate actele la ea
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:42, 27 Februarie 2011
- daca masina este veche si aveti actele acesteia, incercati sa o dati la Rabla, asa veti obtine o suma frumusica.
- daca doriti sa o vindeti la fier vechi, cautati o firma care achizitioneaza fier vechi si faceti acte pentru vanzarea acesteia
- pretul difera de la o firma la alta
- 0.92 lei/kg pt. fier neprelucrat
- 1.15 lei/kg. pt auto daca aceasta are si motorul etc.
ATENTIE ! MASINA SA NU FIE FURATA
Daca o vindeti prin programul "Rabla" veti primi un tichet valoric de 3800 lei, valabil pentru achizitionarea unui autorusism nou. Acest tichet il puteti vinde, pretul obtinut fiind negociat cu cel care vrea sa cumpere. Trebuie insa sa fiti proprietar. Daca nu sunteti proprietar veti obtine o suma echivalenta greutatii metalului. Parerea mea este sa contactati persoana pe numele caruia este inmatriculata. Si acesta doreste sa fie scazut cu ea de la circa financiara.
daca nu esti proprietarul din acte, nu o poti vinde decat daca ai o procura la notariat din partea proprietarului. alftel intri in alte incurcaturi, chiar daca ai toate actele masinii (talon,civ, etc), se poate considera ca le-ai furat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2013 anelecavon anelecavon Bună ziua, Vă rog frumos să-mi răspudeţi la două întrebări: 1. Dacă tichetul pentru programul rabla 2013 este transmisibil ?, 2. Dacă ... (vezi toată discuția)
Programul rabla www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com am lasat masina si dosarul cu actele masinii la o firma de fier vechi pentru distrugere si acordarea voucherului de 3800 lei pt programul rabla .Spuneti -mi va ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2010 rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com ]vreau sa predau la un centru de colectare o masina pentru programul rabla 2010.acestia trebuie sa-mi elibereze tichetul in val de 3800 ron, certificatul de ... (vezi toată discuția)