Alex Dedu 
	    	Mediator

Alex Dedu 
	    	Mediator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters182547	                   

vreau sa suspend o executare silita, in ce consta aceasta procedura? (vezi toată discuția)
	                    ContSters182547	                   

vreau sa suspend o executare silita, in ce consta aceasta procedura? (vezi toată discuția)

getuta	                   

Am depus contestatie la executare silita, si in data de 04.08.2008 depun cererea de suspendare a licitatiei.Stiu ca trebuie depusa o cautiune de 10 % din...., ... (vezi toată discuția)
	                    getuta	                   

Am depus contestatie la executare silita, si in data de 04.08.2008 depun cererea de suspendare a licitatiei.Stiu ca trebuie depusa o cautiune de 10 % din...., ... (vezi toată discuția)

Niunin Tiberiu	                   

Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
	                    Niunin Tiberiu	                   

Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)