Am obtinut in instanta anularea definitiva a unei autorizatii de constructii a unei societati comerciale care a ridicat edificiul langa locuinta mea fara a detine acordul meu de vecinatate (motivatia instantei). Societatea in cauza mi-a solicitat in timpul derularii procesului acordul, dar nu i l-am dat. Dupa anularea AC am inaintat o adresa catre Primarie prin care am solicitat demolarea edificiului construit ilegal (hala cu supr de 1400 mp), pe cheltuiala celor vinovati (conform legi), dar Primaria raspunde sec ca a luat la cunostinta de anulare (fiind parte in proces) si ca ei respecta Legea, fara sa se intample absolut nimic.
Au fost anulate in instanta si autorizatia de mediu, avizul sanitar, acordul de mediu, dar cu toate acestea unitatea isi desfasoara nestingherita functionarea fara ca vreo autoritate (Primarie, Garda de Mediu) sa ia vreo masura. Societatea in cauzaa depus documente de reautorizare, pentru care Agentia de Mediu ia acordat un termen de completare a documentantie aberant de 21 luni, cu toate ca Agentia de Mediu ia solicitat sa depuna acordul meu de vecinatate, iar eu am comunicat unitatii ca nu-i dau acordul.
Cine ma poate sfatui ce sa fac in aceste conditii in care iata dupa ce mi-am obtinut drepturile in instante, nu se intampla nimic?
Atacati in contencios raspunsul Primariei si cereti execuatrea obligatiei legale in acest caz, respectiv sanctionarea pentru construire fara autorizatie si emitere autorizatie de demolare!