avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii fiscale

Buna ziua as dori sa stiu ce alte declaratii se mai depun in afara de 200,220 si 395B,pentru PFA ,(care se depun la inceputul anului),va multumesc
Cel mai recent răspuns: sofyamarya85 , utilizator 14:28, 10 Septembrie 2012
Se mai depune declaratia 600 - declaratia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii
Formularul si instructiunile de completare le gasiti in link-ul atasat.

[ link extern ]

si care este data limita pana cand se poate depune D600,dar si unde se depune ,mentionez ca activitatea am inceput-o in noiembrie 2011,va multumesc
Sunteti si salariata sau aveti numai PFA?
sunt numai PFA
si tin sa mentionez ca incasarile sunt foarte mici(undeva la 4000 pe an)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii 2015 pfa Eugenia Dana Funie Eugenia Dana Funie PFA infiintat in 2013, impozitare in sistem real. Ce declaratii trebuie depuse in 2015 si care sunt termenele de depunere? (vezi toată discuția)
Declaratii pfa eleni16 eleni16 Buna ziua, detin un Pfa ( confectionare mobilier ) ,am declarat la finante ca incep activitatea in martie 2015 insa pana la acea data am achizitionat pe PFA ... (vezi toată discuția)