avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea 290/2003 plati
Discuție deschisă în Executare silită

Legea 290/2003 plati

Buna ziua,
Am obtinut in iunie 2012 in Instanta decizia de incepere a executarii silite impotriva ANRP pentru plata despagubirilor aferente Legii 290/2003.
Inteleg de la executorul judecatoresc la care am apelat ca Trezoreria nu a mai virat ANRP-ului bani din iulie, deci sunt 3 luni in care ANRP-ul nu are bani in conturi, prin urmare nu se pot incasa executarile. Insa alt avocat imi zice ca in septembrie 2012 au inceput sa se deblocheze platile si s-au facut plati, ba mai mult, ANRP-ul a primit un buget majorat in urma ultimei rectificari din august anul acesta! Chiar nu stiu ce sa cred!
Mai se confrunta cineva cu aceasta situatie? Se stie care e bugetul ANRP-ului si cand urmeaza sa se reia platile?
Cel mai recent răspuns: suspectu , utilizator 20:23, 28 Noiembrie 2012
Aveti idee daca in octombrie s-au facut plati de catre ANRP?
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Da s-au facut plati pe data de 5 oct si s-a ajuns la numarul de ordine 200 (luna trecuta s-a platit pina la numarul de ordine 60). Adica luna asta s-au platit in jur de 140 de dosare. S-au platit popriri de pe luna mai si iunie, dar nu toate din iunie. Va dau un sfat :intrebati executorul dvs ce numar de ordine aveti pe lista de la trezoreria sect 1 Buc si asa va veti da seama cind intrati la plata. Platile se fac in ordinea acelei liste in functie de suma de bani virata de statul roman.
Multumesc mult!
Am intrebat, sunt nr cinci sute si ceva, nu am retinut cu exactitate, in ritmul asta nu cred ca mai prind anul asta banii!
Oricum in ianuarie am recursul ANRP, sper sa mearga totul in favoarea mea
Oricum nu stiu daca in decembrie si ianuarie se mai fac plati, ca in decembrie sunt alegeri, iar in ianuarie e prima luna din an...
Multumesc inca odata si multa bafta
Eu am pusa poprire pe conturile ANRP din 31 mai.Acuma vad ca s-au platit si dosare din IUNIE,cum este posibil ca mie nu mi-sau virat inca banii?:help:Inca nu stiu numarul de ordin luni il aflu,dar daca s-au platit si din iunie ar fi trebuit sa ajunga si la mine.Executorul nu este la birou astazi si sa vad luni ce zice,sper sa nu se faca manarii si in acest sens:hammer:
Sper sa fie doar o neatentie a executorului....de nu mi s-au virat inca banii!
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Imi pare sincer rau:(
Nu stiu ce sa zic, o sa vorbesc si eu luni cu avocatul, dar daca e asa cum spuneti inseamna ca luam banii la pastele cailor#-o
Eu am poprirea din 7 iulie, chiar nadajduiam ca pana in decembrie iau ceva, dar vad ca e greu!
Oricum, sper sa nu se blocheze iar si sa vina astia cu legi tampite
Tineti-ma si pe mine la curent
Multumesc si multa bafta

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu. executarea silita a unei autoritati publice Clotilde Clotilde Ati putea sa-mi spuneti daca sub incidenta art. I, alin. 1 din OUG 10/2003 intra si hotararile judecatoresti definitive si irevocabile, investite cu titlu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala , va rog sa îmi spuneți următoarele ... gitana gitana Poprire salariala , Bună ziua, Va rog sa îmi spuneți următoarele pentru o poprire salariala. Angajata, în contract se menționează ca salariul ... (vezi toată discuția)