avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

buna ziua,
am contractat un credit de nevoi personale de 5000 lei in 2005, am platit 1 an rate la banca, ramas fara servici, pe urma am ramas fara sot, nu am mai avut bani sa platesc ratele, anul trecut am primit instiintari de plata de la o firma de recuperare in care mi se spune ca trebuie sa platesc 14000 lei, nu am de unde, ce poate sa mi se intimple?
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
ioana1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:19, 11 Septembrie 2012
Se pot adresa unui executor judecatoresc care sa va execute silit orice bun mobil sau imobil ( apartament /casa) pana la recuperarea creantei pe care o au fata de dvs la care se va adauga un onorariu de aproximativ 10% din creanta, pt executorul judecatoresc.
Daca nu aveti bunuri sau venituri salariale, vor astepta pana le veti dobandi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de credit persoane fizice anamariamoiseb anamariamoiseb Ce se intampla dupa ce imi rezilieaza contractul de credit nevoi personale persoana fizica? M-au sunat si mi-au zis daca nu achit in 3 zile rata imi ... (vezi toată discuția)
Contract de credit reziliat de banca dudrda dudrda buna ziua . In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale..am ramas in urma cu doua rate la banca neplatite de 70 euro pe luna ,in decurs de un an am ... (vezi toată discuția)
Decizie judecatoreasca de executare silita TomaD TomaD Buna seara, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, aprox. 5000 ron. Situatia financiara a evoluat negativ si nu am mai achitat cateva rate (nu ... (vezi toată discuția)