avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere liberare conditionata

sotul meu este inchis la pen Jilava si are termenul de eliberare conditionata pe 27 setpembrie2012(comisia de eliberare). Am inteles ca termenele de la comisie si pana la judecatorie sunt de 2-3luni nu mi se pare normal de ce sa mai stea in plus 2-3 luni in alte judete termenele sunt mult mai scurte.M-ar intresa daca ma poate ajuta cineva sa ii obtin un termen mai scurt?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:00, 10 Septembrie 2012
problema se pune din cauza multitudinii de dosare pe care judecatoria de pe raza de competenta a penitenciarului o are .
in momentul in care propunerile sunt primite la judecatorie se implementeaza in modulul informatic si calculatorul functie de cate cauze sunt pe rol fixeaza termen.
sa inteleg ca nu se poate face nimic din perspectiva termenului apartine de calculator, pt ca o avocata mi-a spus ca se poate face o cerere dupa ce afla termenul de instanta pt a reduce periada de timp
dar ca nu imi garanteaza.....
incercati varianta ce v-am expus-o pe privat.
e posibil sa fie mult mai buna si mai putin costisitoare decat a doamnei avocat.
daca are o caracterizare buna , lucrurile sunt destul de simple.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata judecatorie larisaalx larisaalx m-ar intresa in cat timp se tr dosarele de la pen jilava la judecatoria sectorului 4?a avut comisia pe 27 sept si dosarul inca nu a ajuns la judecatorie,cat ... (vezi toată discuția)
Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)