avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata curent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata curent

m-ar intresa sa stiu daca fratele meu nu isi plateste curentul iar contractul este pe numele meu dar casa este vanduta lui de 10 ani u8nde contractul de curent estev p numele meu cine intr-un final trebuie sa plateasca?mama mea a patit asa cu fratele ei mai exact ea are grija de tataie pt ca are alzaimer si fratele ei a cumparat de la tataie o casa in 2002 insa curentul este p numele lu tataie acum el nu isi mai achita facturile iar cei de la curent l-au dat p tataie in judecata intr-un final cine va plati banii tataie sau fratele lu mami?
Titularul de contract este obligat la plata facturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Sora noastra ne-a pacalit, cred pe toti fratii, cand mama era pe patul de moarte Euroinvest Euroinvest Santem cinci frati si as vrea sa stiu cum pot afla daca mama noastra a vandut partea ei de proprietate pe timpul cand traia. Precizez ca ambii parinti sunt ... (vezi toată discuția)