in luna iunie am depus o plangere la politie urmand sa trimita spre solutionare la procuror.Cat pot tine dosarul la politie si cat dureaza estimativpana primescdecizia procurorului??!!
în opinia mea :
1) ar trebui studiat puțin motivarea de respingere din conținutul Rezoluției parchetului cu privire la invocata ”lipsă” a unui ”element” constitutiv al infracțiunii respective apoi, bine documentat atacați Rezoluția și depuneți Plângere în interiorul celor 20 zile de la primire potrivit Comunicării atașate Rezoluției procurorului de caz ;
tot în opinia mea :
2) observ ”nevoia” dvs.(sper să nu vă supere expresia mea) de a nu rămâne ”păgubit”. Atacați Rezoluția dar veți primi același NUP-bază : lipsa ”unui element constitutiv al infracțiunii”.Ca să putem ”clarifica” cumva ”enigma”, ar trebui să ținem un lung și aprofundat curs de Drept Penal pe acest forum dar NU e posibil, foarte pe scurt : ca să puteți verifica și cântări ”ce șanse ați avea să nu rămâneți păgubit”, va trebui să ajungeți în instanță ;
3) dacă într-adevăr acel procuror este procuror și nu cumva ”vreun procuror” : cu siguranță veți pierde și-n instanță și veți plăti statului munca procurorului și a judecătorului ;
tot în opinia mea :
4) luați ”taurul” de coarne și, dați cu el de ”pământ !
azi am fost la politie si am discutat cu ag.sef.pr.xxx cel ce a trimis referat la parchet de n.u.p. sa mi se explice ce element a lipsit la infractiune si ca raspuns mi s-a explicat ca fapta de distrugere cu animalele tine de caz civil si il judeca instanta ei au facut doar cercetari ,audieri in continuare sa actionez in istanta !!!Tin sa specific ca nu suma ceruta mar multumi ci orgoliul personal ma face sa nu accept asa umilire prin urmare voi merge mai departe....am un termen in care pot depune plangere la judecatorie ???
Rezolutie este posibil?
irinu
Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)