Buna , recent m-am angajat pe postul de secretara la o scoala care are pt prima data secretara,pana acum apartinea de o alta scoala din localitate unde d-na secaretara se ocupa se statul de plata si de cartile de munca,cu data de 1 ianuarie 2009 am ost angajata automat cartile de munca si statele de plata cu data de 1 trebuie sa le fac eu,nu?dar dansa nu vrea sa imi predea nici o carte de munca,este aproape sf lunii si eu nu am cum sa fac statele de plata pt profesorii,si in cazul in care il face ea eu nu apar pe acel stat de plata deci voi ramane fara salar????Ce pot sa fac sa o oblig sa-mi predea cartile de munca,sa-i rog pe profesori sa faca o cerere in scris sa mearga la ea si sa le predea personal?Sau in baza unei legi este obligata sa mi le predea,deoarece nu stiuce sa fac.I-am facut o adresa in scris cu numar de inregistrare de la scoala unde am rugat-o ca pana in data de 20 sa mi le predea dar a spus k nu preda nimica,cui sa ma adresez deoarece eu nu vreau sa raman fara salar
directorul scolii unde sunt eu angajata nu este si angajatorul celeilalte secretare,acea scoala are directorul ei.
Noi suntem separati de cealalta scoala,am spus ca scoala unde sunt eu apartinea de secretariatul scolii respective,dar acum eu sunt secretara scolii si ea ramane secretara doar pe scoala ei,fiecare cu directorul lui.Directorul meu a facut o adresa oficiala in care speciica ca pana in data de 20 ianuarie sami predea cartile de munca completate ,doar ca aceasta nu mi le-a predat si nu vrea.Directorul meu a rugat-o si pe cale scrisa si verbala pe diectorul scolii respective care nu vrea sa ne dea nici ea ara o decizie oficiala de la inspectorat.
Retineri salariale
ambrozia
Pe luna decembrie 2010, ianuarie si februarie 2011 am avut salariul diminuat respectiv de la salariul de profesor pentru invatamant primar la salariul de ... (vezi toată discuția)