avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

combustibil

daca am o masina autoutilitara pe firma chelt cu combustibil sunt deductibile integral sau numai 50% cu ea aduce marfa pentru magazine
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:38, 11 Septembrie 2012
Avand in vedere ca este o cheltuiala aferenta scopului realizarii de venituri impozabile si indeplinirii obiectului de activitate al societatii, este o cheltuiala deductibila integral. Vehiculul este utilizat integral realizarii scopului comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva combustibil felisana felisana am vorbit cu o contabila si mi-a zis ca tva la combustibil este deductibil ( la fel ca si cheltuielile cu intretinerea si reparatiile la masini) pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu combustibilul Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un autoturism folosit de un agent de vanzari, cu care se duce si ia marfa de la furnizori pt. a o vinde ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibili + tva deductibili cheltuieli lumi71 lumi71 O unitate asigura transport cu masina de serviciu pentru fiecare salariat in parte (fiecare salariat are o masina de serviciu cu care se deplaseaza la servici) ... (vezi toată discuția)