Patrick_ 
	    	Utilizator

Patrick_ 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters57364	                   

Buna ziua, va rog ajutati-ma in interpretarea a doua fraze dintr-un contract facut de unchiul meu. Dupa traducerea termenilor cu ajutorul dictionarului,  ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters57364	                   

Buna ziua, va rog ajutati-ma in interpretarea a doua fraze dintr-un contract facut de unchiul meu. Dupa traducerea termenilor cu ajutorul dictionarului,  ... (vezi toată discuția)

Aricato	                   

Buna ziua , am divortat de 4 -5 luni , si sotia cauta sa ma scoata din casa care este cumparata cu contract de vanzare cumparare  de la socri carem mai ... (vezi toată discuția)
	                    Aricato	                   

Buna ziua , am divortat de 4 -5 luni , si sotia cauta sa ma scoata din casa care este cumparata cu contract de vanzare cumparare  de la socri carem mai ... (vezi toată discuția)

Sorina34	                   

Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? 
Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
	                    Sorina34	                   

Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? 
Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)